Vargviksgårdens Trädgård

Perenna växter

Jag säljer växter: Som är tåliga och bra för vårt klimat (de flesta tål minst zon 6) Många växter är mera ovanliga, en del har fin form på både växt och blad.Stor variation på bladfärger, ex med gulton, rödton, blåton,silverton eller nästan svart, förutom vanlig grönska. 

Färgvariationerna på bladen gör det lätt för dig att komponera ett parti som är vackert hela säsongen i din trädgård. Till Växtkatalogerna

Exempelbilder

PionRed Charm
3;1A Nightflyer, asiat.-Väld.stadig 1.2m el mer.
11 .Hortensia 25 aug
6 Funkior i       samplant.        1 juli

Gästbok

Gästboken är till för dig som vill skriva en hälsning till mig eller oss alla trädgårdsintresserade.
Kanske vill du berätta om ett minne från ditt besök på Vargviksgårdens Trädgård.


7. Minnespartiet    5 juli

 
 
 

 
Antal inlägg: 53

Namn: Ingegärd Hedberg
Tidpunkt: 2012-07-25 14:58
Hej Märta! Sitter i min egen trädgård/altan... regnet duggar tätt så jag kan inte fortsätta mina trädgårdsprojekt... surfade in på din hemsida (utifrån Lands öppna trädgårdar) ...så fint den var upplagd och fina bilder på växterna.... man vill bara ha, ha, ha....hoppas kunna leta oss norrut och besöka trädgårdar kommande år/Mvh från Finnfara, Bollnäs

Namn: Inger Sjöblom
Tidpunkt: 2012-07-13 21:44
Hej Märta
Vilken fin hemsida du har fått är det sonen som varit behjälplig? Rabatterna lika fina som vanligt.
Det är nu länge sedan jag var på besök hos dej 2001 och 2002 tillsammans med Ingrid och Nils Lindgren som har sommarviste i huset "Granlunda". Köpte många växter båda gångerna synd att det är 90 mil mellan oss. Köpte även vindruvor som växer och frodas av några damer som kallar sej LÖKARNA/GURKORNA ??? kommer ej ihåg riktigt. Tänker ofta på dej när jag är i trädgården.
Ha dä gôtt önskar Inger Sjöblom Skarbol Blåsippebacken 670 40 ÅMOTFORS i Värmland

Namn: Magnar Aspaker
Tidpunkt: 2012-07-11 23:10
Hei Märta

Så fin hjemmeside du har fått deg. Altfor lenge nå siden vi besøkte deg og hagen din. Kanskje vi treffes i Pite til helgen

Hilsen Toril og Magnar

Namn: Margareta Lundmark
Tidpunkt: 2012-05-22 20:49
En underbar trädgård och en underbar kvinna som verkligen kan sin sak när det gäller växter. En upplevelse som man måste göra om varje år, jag rekommenderar alla jag känner och är intresserad av trädgård att göra ett besök, det ger minnen för livet. Jag har många fina växter från Vargviksgården.

Tack Märta

Namn: Gunilla Byström
Tidpunkt: 2012-05-21 00:50
Hej Märta! Oj vilken fin hemsida du har. Det var ett tag sedan vi hörde av varandra men hoppas på en varm och fin sommar och kanske lite bättre på alla sätt och vis. Kanske ses vi i din vackra, prunkande trädgård någon gång i sommar, om inte så önskar jag dej en varm och skön sommar med många härliga besökare som också får njuta av din underbara trädgård.
Kram / Gunilla

Namn: Lone Klitten
Tidpunkt: 2012-04-03 10:25
Hej Märta. Vad fin trädgård du har! Jag frestas stort att ta resan upp till dig. Men lite väl tidigt är det ju dock. Kan hända i sommar när du öppnat att jag dyker upp. Men just nu undrar jag om en växt och du kanske kan hjälpa mig med information. Jag har sett en vårljung som blommade just nu. Tyvärr satt den rotat i en trädgård och det var inte aktuellt att gräva upp en del. Men du kanske vet om den skulle överleva alls i zon 5?
Vänlig hälsning Lone

Namn: Birgit Sandström
Tidpunkt: 2012-02-09 18:16
Hej Märta!

Hade ej möjlighet att se dig i sommrast
men det är ett nytt år med vår å sommar
vi ses.
Namn: Marianne Dilling
Tidpunkt: 2011-07-16 09:44
Kære Mærta.
Vi så i Land at du havde åben trædgård, og jeg ønskede sådan at Sverige ikke var så langt, så vi kunne overraske dig med et besøg. Hjemmesiden er meget inspirerende.
Varme hilsener til jer alle fra Erland og Marianne i Danmark

Namn: Birgitta Båga
Tidpunkt: 2011-07-02 14:25
Hej Märta!

Tack för en underbar sommar så här långt. Jag vill tacka dig för den gästvänlighet du visat mina väninnor Birgit, Kerstin och Anné när vi besökt dej. Lovar att vi kommer fler gånger. Kram från Birgitta

Namn: Bitte Nilsson
Tidpunkt: 2011-03-28 09:06
Tack för en underbar bildvisning och många kloka ord vid ditt besök hos oss i Hörnett,Domsjö :))