Vargviksgårdens Trädgård

Perenna växter

Jag säljer växter: Som är tåliga och bra för vårt klimat (de flesta tål minst zon 6) Många växter är mera ovanliga, en del har fin form på både växt och blad.Stor variation på bladfärger, ex med gulton, rödton, blåton,silverton eller nästan svart, förutom vanlig grönska. 

Färgvariationerna på bladen gör det lätt för dig att komponera ett parti som är vackert hela säsongen i din trädgård. Till Växtkatalogerna

Exempelbilder

Presentation

Jag heter Märta Eklund: och är en aktiv pensionär som älskar Trädgård och perenner samt buskar med vackra blad. Jag bor i Nymyran, Ljusrotet, Burträsk, Västerbotten.

Mitt intresse för perenner: tog riktig fart omkring 1990, då jag blev medlem i   STA,SällskapetTrädgårdsamatörerna. Att komponera med växter är ett spännande sätt att arbeta med färg och form. (Perenna planteringar räknas nu även i Sverige som en egen konstart)

Hemsidan: innehåller ett urval av de Perenner som du kan se när du gör ett besök på Vargviksgårdens trädgård, jag hoppas att bilderna ska ge dig inspiration till din egen trädgård. 

Det är verkligen fint att få dela sitt trädgårdsintresse med så många likasinnade, Det ger livskvalitet!

Märta Eklund

varg4

Ett litet urval från växter i min trädgård
som även finns till försäljning.
fynd

vargviksgarden